Student/Junior Backend Udvikler til MICAR

MICAR søger en backend udvikler til både udviklingsprojekter og drift af vores platform.

Vi er specialister inden for data-drevet digital salgs- og marketingautomatisering, og vores tilgang er baseret på personaliseret og relevant indhold rettet mod den enkelte slutkunde. Vi er specialiseret i bilbranchen.

Om jobbet

MICAR er en start-up virksomhed så du kan forvente mange bolde i luften. Du arbejder tæt sammen med virksomhedens ejere på projekter der gør en forskel for vores kunder. Vi forestiller os du kan arbejde 1-2 dage om ugen (evt. mere ved særlige projekter). Vi er fleksible mht. arbejdssted og tidspunkt, det vigtigste er leverancen. Du kommer til at drive egne projekter og få en dyb indsigt i bilbranchen.

Om dig

Du er studerende på IT-universitetet eller KEA. Du trives i med et mix mellem drift og udvikling. Du er hands-on og kan drive egne projekter og kan håndtere mangeartede tekniske problemstillinger. Vores platforme er bygget på Angular (frontend) og Node.JS (backend), så du have kendskab til Angular-udvikling og en forståelse for JavaScript/TypeScript samt viden om Linux operativ systemet da du skal kunne deploy’e på en Ubuntu server.

Opgaverne

Hovedsagelig drift, men også varierende udviklingsopgaver. Løbende opdateringer, service og fejlfinding på MiCARs portaler. Udvikle tekniske løsninger på Mautic/Acquia automation platform herunder html-kode, løbende data import/api’er og sikkerhed m.v.

Det praktiske

Vi er fleksible. Du kan have flere jobs/opgaver samtidig med, at du arbejder med os. Du kan starte med det samme, og evt. arbejde flere timer hen over sommeren. Du vil løbende blive introduceret til opgaverne. Skriv en mail med et par ord om dig selv på contact@micar.dk. Har du spørgsmål til det tekniske så ring til Frederik på 28267131. Har du spørgsmål til stillingen kontakt Peter på 51909971.

Mere om MICAR

MiCAR er en digital service- og rådgivningsvirksomhed, som er sat i verden for at hjælpe bilvirksomheden med at udnytte potentialet i den eksisterende kundebase og skabe mersalg og kundefastholdelse – og samtidigt spare virksomheden for unødige ressourcer og udgifter i salg, marketing og på værkstedet.