Hvorfor dæk?

Høj sikkerhed for dig selv og børnene på bagsædet er den bedste grund til at skifte til vinterdæk.

Mange kunder synes at det kan være bøvlet og tidskrævende med hjulskifte og dæk køb, på trods af at der bruges mange ressourcer på at skabe bedre rammer for kunderne.

Kunderne oplever ventetid og bøvl, og det smitter negativt af på medarbejderne på værkstedet, hvor pres og stress desværre ikke er usædvanligt, når det hele skal pressen ind på værkstedet når det spidser til.

Stress og bøvl giver dårligt arbejdsmiljø for medarbejderne og ventetid giver utilfredse kunder. Det koster på bundlinjen, hvis man ikke gør noget ved det.

Derfor er MiCAR AUTO E-COMMERCE gået foran og lavet en løsning til værksteder, der effektiviserer kundens købsoplevelse, ved at gøre det nemt for kunden at shoppe dæk, hjul og dæk ydelser på kun 3 minutter.

Læs mere på vores blogside.

Se løsningen her.

Løsningen er automatiseret, så du er sikker på at komme hele vejen rundt til alle relevante kunder, og så udnytter du at den digitale omkostning er lavere end løn-kronen, så løsningen er betydeligt billigere end alternative manuelle løsninger. Det har aldrig været nemmere og billigere at fastholde og sælge til kunderne online.

Hvornår skal du kunne handle med alle dine kunder - online, direkte og hjemme fra sofaen?