Vi arbejder på højtryk på denne løsning - Den er snart klar!

Online salg af rustbehandling – målrettet og direkte til de mest relevante kunder

Du har et stort uudnyttet potentiale for salg af rustbehandling i din kundebase – lad MiCAR og en ekstern rustbehandler hjælpe dig med at få udbytte af muligheden.

Fuldt automatiseret

Hurtigt oppe at køre

Resultaterne viser sig

Priseksempel

Fra kr.xx / pr. måned + styksalgsbonus kr. XX
  • 24/7 support
  • Integration støtte
  • GDPR-kompatibel
  • Hurtig opsætning

Det siger forhandlerne

Det vigtigste for mig er, at vi får en ’forlænget arm’, der kan nå de muligheder, som vi ikke selv kan få fat i. Med vores ressourcer, så kan vi simpelthen ikke gøre alt, og visse muligheder bliver derfor nedprioriteret. Outsourcing og mersalg af rust er en god profitabel mulighed for os. Med Dinitrol og MiCARs nye samarbejde, kommer vi ressource effektivt helt ud til slut-kunderne med et relevant tilbud, som potentielt kan øge salget betydeligt.

Hvorfor skal dine kunder selv ud og bruge tid på at søge efter rustbehandling, når du nemt kan give dem muligheden i et samarbejde med MiCAR og en ekstern rustbehandler – og oven-i-købet tjene på det? Det bliver nemmere for kunderne og du tjener på det.

MiCAR Auto E-Commerce går sammen med eksterne rustbehandlere om at tilbyde en unik outsourcing til bilforhandlere og værksteder, der ønsker at øge slaget af rust- og undervognsbehandlinger.

Se vores andre løsninger og services

Rustbehandling

Gå til top

Forhandlerportal

Læs mere

Rådgivningsmodul

Læs mere

Shared Service Center

Læs mere

Automatiserede serviceindkaldelser

Læs mere

Customer Data Platform (CDP)

Læs mere

E-handel på dækhotellet

Læs mere

Online salg af serviceaftaler

Læs mere