Rekordsalg af service- og reparationsaftaler: 77% blev solgt online.

MiCAR har aldrig leveret flere online service- og reparationsaftaler til bilbranchen end vi gjorde i sommeren 2022

MiCAR AUTO E-COMMERCE, som er kendt for at hjælpe bilbranchen med online salg og e-handel, trodser sommerferie og faldende bilsalg, og leverer bedste salgsresultat nogensinde.

Og det er vel-og-mærke solgte service- og reparationsaftaler, som leveres direkte videre til MiCAR’s samarbejdspartnere, som er bilforhandlere og autoværksteder. Det er bilbranchen, der har gavn af salgsrekorden, for det er deres aftaler. Vi hjælper dem bare med at sælge online.

Hvorfor kun sælge service- og reparationsaftaler i forbindelse med at kunden køber en ny bil? Du kan nemt bruge hele det åbne vindue frem til 1. serviceeftersyn til at optimere dit salg. Ikke ved at ringe til kunderne, men ved at bruge mail marketing til at lære kunderne mere om hvad en service- og reparationsaftale er, og samtidig gøre det muligt at købe aftalen online, hjemme fra sofaen.

Det har MiCAR hjulpet bilforhandlere med siden 2017, så vi bygger på mange års erfaring, med rigtigt mange forbedringer og justeringer af vores online salgsmotor. Vi er godt tilfredse, for vi har efterhånden fået optimeret maskinen til direkte online salg til slutkunderne, baseret på data fra bilbranchens kundebaser.

Løsningen er automatiseret, så vi ser typisk ikke nedgang hen over ferie, weekends eller f.eks. corona-nedlukninger. Det har aldrig været nemmere og billigere at sælge service- og reparationsaftaler.

Læs meget mere på vores blog-site!