Har du prøvet med ONLINE SALG af serviceaftaler?

“Det lød for godt til at være sandt, syntes jeg. Men der var ikke noget at tabe, så derfor gik jeg med. Og jeg må sande, at halvdelen af mit månedlige salg i dag kommer ind via online kanaler” (citat)

MiCAR hjælper bilforhandlere og værksteder med online salg af serviceaftaler. Hvordan går det med salget, og giver det overhovedet mening at sælge serviceaftaler online?

JA – det GIVER MENING! og JA – det BIDRAGER! Det er de korte svar på spørgsmålene. Nedenfor ses fordelingen af solgte serviceaftaler i perioden fra 1. august 2021 til 31. marts 2022. Tallene viser, at normale sælger-solgte serviceaftaler udgør 44% aftaler og online solgte bidrager med 56% serviceaftaler. Samlet set hjælper online salg af serviceaftaler dig en fordobling af salget (+127%).

Hvis du er nysgerrig på at komme videre med udviklingen, så start med at tale med MiCAR AUTO E-COMMERCE. Måske er det ét af de mange produkter som MiCAR allerede har automatiseret. MiCAR har allerede automatiseret en række af bilbranchens mest populære produkter.

Læs meget mere på vores blog-site!